Gegevens
Burgwal 8a
2611 GJ Delft
T. 015-212 79 41
F. 015-213 12 29
E. info@planmaat.nl

KvK 27266130


Route auto, tot aan de Marktgarage
Neem vanaf de A13 afrit 9, afslag Delft. U slaat af, gaat de Oostpoortweg op en houdt de richting Delft/Pijnacker aan. U passeert twee kruispunten. Bij de t-splitsing met stoplichten gaat u rechtsaf de Oostsingel op (deze weg gaat vanzelf over in de Stalpaert van der Wieleweg). Bij het eerstvolgende kruispunt met stoplichten gaat u linksaf. Als u dan rechts aanhoudt, rijdt u vanzelf de parkeergarage in.

Looproute van Marktgarage naar Burgwal 8a
U verlaat de Marktgarage en loopt richting de binnenstad van Delft. U gaat hiervoor de Koepoortbrug over en volgt de weg. Na circa 250 meter gaat u linksaf de Burgwal op. Na nog eens 100 meter vindt u Burgwal 8a aan uw rechterhand. Ons kantoor houden wij op de eerste verdieping.





Looproute vanaf Station Delft
Vanaf station Delft loopt u in ongeveer 10 minuten naar Planmaat. Steek het stationsplein over in de richting van het centrum. Steek vervolgens ook de Westvest over en ga de Barabarasteeg in. Volg nu de weg, die overgaat in de Breestraat en loop deze geheel uit. Sla vervolgens linksaf de Brabantse Turfmarkt op. Na circa 250 meter gaat u rechtsaf de Burgwal op. Na nog eens 30 meter vindt u Burgwal 8a aan uw linkerhand. Ons kantoor houden wij op de eerste verdieping.