Herman Groeneveld

Technische ondersteuning

hgroeneveld@planmaat.nl
0641348706

Herman Groeneveld

In de jaren dat ik nu bij Planmaat werk heb ik ondertussen aan veel projecten gewerkt. En echt waar: geen enkele vraag is hetzelfde. Het zorgt er voor dat mijn werk erg gevarieerd is en ik mij probleemoplossend moet kunnen opstellen. Dat is gelukkig iets wat ik tijdens mijn studie aan de TU Delft Faculteit Bouwkunde wel heb meegekregen en goed kan toepassen binnen Planmaat.

Vaak ben ik een schakel tussen de aangeleverde grafische weergaves van ruimtelijke plannen en de in- en output van onze rekenmodellen. De ene keer door met GIS te werken, de andere keer door slimmigheden te programmeren of een (reken)model op te zetten. De uitdaging zit hem er voor mij in om financiële gevolgen in kaart te brengen en de knoppen waar vervolgens binnen een project aan gedraaid kan worden inzichtelijk te maken.

In mijn vrije tijd houd ik er van mijzelf uit te dagen of mijzelf iets nieuws aan te leren. Vandaar dat ik het leuk vind een escaperoom te bezoeken maar het ook leuk vind om thuis te werken aan een VR-game. Hierbij zijn mijn 2 kinderen dankbare testpersonen.

Herman Groeneveld heeft met plezier gewerkt aan:

Herman Groeneveld