Ellen Mettes

Planeconoom/Eigenaar

emettes@planmaat.nl
0652477926

Ellen Mettes

In 1995 ben ik afgestudeerd in de richting Stedenbouwkunde aan faculteit Bouwkunde, TU Delft. Bij het afstuderen heb ik de keuze gemaakt om me niet te richten op ontwerp, maar op het planvormingsproces. Via de vakgroep Bouwinformatica heb ik vanaf 1994 bij Adecs BV gewerkt tot ik met Patrick de stap heb gezet om Planmaat op te richten, onder meer om interessante projecten uit te voeren in een prettige werkomgeving. Ik vind het een uitdaging om inhoudelijk in te gaan op ruimtelijke ordeningsvraagstukken en hecht daarbij veel waarde aan het gezamenlijk met opdrachtgevers komen tot een goed project. De open werkwijze en nuchtere instelling van Planmaat zijn hierbij een "must".

Momenteel houd ik mij bezig met de projecten Lisserbroek, Nieuw-Vennep West en PARK21 voor de Gemeente Haarlemmermeer. En geeft ik planeconomische ondersteuning bij de GEM de Blauwe Zoom in de gemeente Hardinxveld Giessendam. En doe ik diverse kleinere projecten. In het verleden heb ik onder andere geadviseerd voor de projecten Spuikwartier en Scheveningen haven voor de Gemeente Den Haag, de GEM Braassemerland en de schaalsprong Almere.

Ik houd van flipperen ga regelmatig naar cabaret en ander theater. Ik houd ook van lekker eten dus daarom sport ik ook regelmatig en kan je mij vinden bij allerlei groepslessen in de sportschool.


Ellen Mettes