Welkom bij PLANMAAT

Planmaat is een onafhankelijk financieel adviesbureau op het terrein van gebiedsontwikkeling. Ons werk is gericht op het inzichtelijk maken van de complexe financiële aspecten van ruimtelijke ordeningprojecten. We nemen onze opdrachtgevers mee in het denkproces en brengen daarbij op een actieve manier onze kennis en kunde in. We presenteren en rapporteren op een heldere manier. Bovendien vertalen we de cijfers in beeld. Zo maken we financiële aspecten van een project grijpbaar én begrijpbaar. Drempels worden verlaagd en financiële informatie wordt begrijpelijk en dus toegankelijk voor alle betrokken partijen.

Planmaat op Linkedin:

"Ook online begeleidt Planmaat 15 enthousiaste studenten van de TU Delft met een praktijkcasus planoptimalisatie. Door middel van lineair programmeren worden randvoorwaarden en uitgangspunten van betrokken partijen vertaalt met als uitkomst een ontwerpmarge. Met het flexibele optimalisatiemodel kan de stedenbouwkundige gericht ..."

Lees verder op LinkedIn

Een keertje sparren

Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij staan altijd open voor een leuke opdracht of samenwerking. Of kom bij ons langs voor een bak koffie of een potje flipperen.

Gelijk een afspraak met iemand van ons maken?